Scaun toaleta din aluminiu ( comoda WC de camera ) CM 02 F

Scaun toaleta din aluminiu ( comoda WC de camera ) CM 02 F
Scaun toaleta din aluminiu ( comoda WC de camera ) CM 02 F

Scaunul toaleta (comoda WC de camera ) CM 02 F este un dispozitiv medical multifunctional a carui caractertistica principala este greutatea redusa ( cel mai usor dispozitiv de acest gen de pe piata ) , de numai 4,8 Kg., fiind realizat din aluminiu , ceea ce il face usor manevrabil de catre persoanele in varsta sau cele avand un grad de mobilitate redusa .

Scaunul WC este pliabil , fiind usor de transportat si ocupand un spatiul de depozitare redus. Poate fi adaptat inaltimii oricarui utilizator prin ajustarea corecta a fiecarui picior al scaunului , care se poate face din 2,5 in 2,5 cm. Picioarele comodei WC de camera sunt dotate cu puffere din cauciuc antiderapante . Colacul si capacul scaunului WC sunt realizate din material plastic si sunt detasabile , simplificand curatarea si igienizarea . Pentru a usura golirea vasului colector ( olitei ) , se recomanda utilizarea unor saci menajeri .

Functia principala a comodei WC de camera CM 02 F este de scaun de toaleta aflat la indemana utilizatorului , dar are rol si de inaltator vas WC reglabil in functie de cerintele fiecarei persoane , lucru util mai ales in cazul pacientilor care au suferit operatii , ca de exemplu cele de şold . De asemenea , persoana care nu prezinta suficienta stabilitate in miscare poate folosi manerele laterale ale comodei ca sprijin la asezarea/ridicarea de pe scaunul WC , utilizand acest model ca si cadru de sustinere si de siguranta .

O alta functie a comodei WC este aceea de scaun pentru dus , putand fi utilizat direct in cabina pentru dus la toaletarea si spalarea pacientului , dispozitivul fiind rezistent la actiunea apei datorita constructiei din aluminiu si PVC .

Caracteristicile tehnice ale scaunului toaleta ( comodei WC de camera ) CM 02 F :

- greutate proprie : 4,8 kg.

- latimea totala : 52 cm.

- latimea intre manere : 43 cm.

- inaltimea reglabila fata de sol : 43 cm → 53 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.