Scaun toaleta (comoda WC de camera) CM 04 M

Scaun toaleta (comoda WC de camera) CM 04 M
Scaun toaleta (comoda WC de camera) CM 04 M

Scaunul toaleta ( comoda WC de camera ) cu roti CM 04 M reprezinta un dispozitiv medical destinat persoanelor care nu se pot deplasa singure si au nevoie de prezenta unei toalete WC in camera sau in apropierea patului .

Scaunul WC este un dispozitiv versatil , usor de manevrat de catre orice persoana , picioarele fiind prevazut cu roti de mici dimensiuni . Rotile din spate sunt dotate cu frane , pentru a-i oferi stabilitate si siguranta in exploatare . Cadrul comodei este pliabil , produsul fiind usor si comod de transportat si necesitand un spatiu de depozitare restrans . Comoda WC are o constructie solida , datorita cadrului realizat din otel inoxidabil si poate fi adaptata cu usurinta inaltimii oricarui utilizator prin ajustarea corecta a fiecarui picior al scaunului , care se poate face din 2,5 in 2,5 cm. . Colacul si capacul scaunului WC sunt realizate din material plastic si sunt detasabile , simplificand curatarea si igienizarea . Pentru a usura golirea vasului colector ( olitei ) , se recomanda utilizarea unor saci menajeri .

Functia principala a comodei WC de camera CM 04 M este de scaun de toaleta aflat la indemana utilizatorului , dar are rol si de inaltator vas WC reglabil in functie de cerintele fiecarei persoane , lucru util mai ale in cazul pacientilor care au suferit operatii , ca de exemplu cele de şold . De asemenea , persoana care nu prezinta suficienta stabilitate in miscare poate folosi manerele laterale ale comodei ca sprijin la asezarea/ridicarea de pescaunul WC , utilizand acest model ca si cadru de sustinere si de siguranta. Pentru siguranta utilizatorului , se recomanda folosirea franelor de stationare la asezarea/ridicarea pe/de pe toaleta de camera . Optional , utilizatorul are posibilitatea de a monta si utiliza rotile cu frane in partea din fata a acestui WC de camera portabil , nefiind necesare abilitati tehnice.

Caracteristicile tehnice ale scaunului toaleta ( comodei WC de camera ) cu roti CM 04 M :

- greutate proprie : 7,4 kg.

- latimea totala : 53,5 cm.

- inaltimea reglabila fata de sol : 45 cm → 56 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.