Scaun toaleta ( comoda WC de camera ) CM 01 F

Scaun toaleta ( comoda WC de camera ) CM 01 F
Scaun toaleta ( comoda WC de camera ) CM 01 F

Scaunul toaleta ( comoda WC de camera ) CM 01 F reprezinta un dispozitiv medical destinat persoanelor care nu se pot deplasa singure si au nevoie de prezenta unei toalete WC in camera sau in apropierea patului.

Scaunul WC are o constructie solida , datorita cadrului realizat din otel inoxidabil , este pliabil , ceea ce il face usor de transportat si economiseste spatiul de depozitare. Poate fi adaptat inaltimii oricarui utilizator prin ajustarea corecta a fiecarui picior al scaunului , care se poate face din 2,5 in 2,5 cm. Picioarele comodei WC de camera sunt dotate cu puffere din cauciuc antiderapante . Colacul si capacul scaunului WC sunt realizate din material plastic si sunt detasabile , simplificand curatarea si igienizarea . Pentru a usura golirea vasului colector ( olitei ) , se recomanda utilizarea unor saci menajeri .

Functia principala a comodei WC de camera CM 01 F este de scaun de toaleta aflat la indemana utilizatorului , dar are rol si de inaltator vas WC reglabil in functie de cerintele fiecarei persoane , lucru util mai ales in cazul pacientilor care au suferit operatii , ca de exemplu cele de şold . De asemenea , persoana care nu prezinta suficienta stabilitate in miscare poate folosi manerele laterale ale comodei ca sprijin la asezarea/ridicarea de pe scaunul WC , utilizand acest model ca si cadru de sustinere si de siguranta .

Caracteristicile tehnice ale scaunului toaleta ( comodei WC de camera ) CM 01 F :

- greutate proprie : 7,6 kg.

- latimea totala : 52 cm.

- latime masurata in interiorul manerelor : 42 cm.

- inaltimea reglabila fata de sol : 44 cm → 56 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.