Maner pentru intrare iesire din cada MC 01 Obafix

Maner pentru intrare iesire din cada MC 01 Obafix
Maner pentru intrare iesire din cada MC 01 Obafix

Maner pentru intrarea iesirea din cada MC 01 Obafix – dispozitiv medical care faciliteaza intrarea si iesirea din cada de baie, se adreseaza varstnicilor sau persoanelor cu dificultati locomotorii care manifesta probleme de echilibru si stabilitate. Folosind acest suport de sprijin pentru cada de baie, utilizatorul se poate aseza sau ridica mai usor din cada, capatand incredere si avand o securitate sporita.  
Utilizarea manerului pentru cada MC 01 Obafix permite accesul in conditii de siguranta in cada de baie si ajuta la prevenirea caderilor. 
Instalarea suportului de acces in cada nu necesita cunostinte tehnice speciale , se poate monta pe modelele de cada cu o grosime a peretelui intre 8 si 18 cm. placate la exterior cu faianta.
Suportul de sprijin pentru cada este realizat din otel cu invelis epoxidic , inaltimea in raport cu buza cazii fiind de 38 cm. Fixarea pe marginea cazii se face cu ajutorul sistemului de ancorare reglabil dotat cu surub care dispune la interior de un strat de cauciuc menit sa asigure o aderenta sporita la nivelul peretilor cazii.

Caracteristicile manerului pentru cada MC 01 Obafix :

- otel vopsit epoxy ;
- inaltimea in raport cu marginea cazii: 38 cm
- reglabila in functie de latimea muchiei cazii in intervalul de 8-18 cm.
- greutate proprie : 3.0 kg.
- greutatea maxima a utilizatorului : 100 kg

Folosind suportul pentru intrare si iesire din cada MC 01 Obafix obtineti stabilitate si un control sporit la accesul in cada de baie.