Cadru de mers pliabil CP 07

Cadru de mers pliabil CP 07
Cadru de mers pliabil CP 07

Cadrul de mers  pliabil CP 07 - dispozitiv ortopedic recomandat persoanelor cu mobilitate scazuta  , celor cu dificultati de deplasare sau de echilibru , varstnicilor care au nevoie de un sprijin suplimentar pe durata mersului , independent de prezenta unui insotitor. 

Cadrul de mers pliabil CP 07 este realizat din aluminiu anodizat, de culoare argintie, are o greutate proprie de doar 3 kg. , este pliabil si ofera posibilitatea reglarii in inaltime in 8 trepte , in functie de statura utilizatorului . Pe partile laterale , modelul este prevazut cu manere cu forma anatomica realizate din polipropilena , sigure si confortabile in utilizare . Cele patru picioare sunt dotate cu amortizoare din cauciuc solid , avand un grad ridicat de aderenta la sol si o toleranta sporita la uzura .

Dupa depliere , cadrul de mers  pliabil CP 07 se utilizeaza in varianta rigida , fixa , cu ridicarea intregii greutati a cadrului pentru deplasare , simultan , cu ambele maini.

Plierea cadrului de mers pliabil CP 07 se face prin apasarea celor doua butoane aflate pe bara frontala a dispozitivului, produsul devenind usor de depozitat si/sau transportat .

Modelul este prevazut pe fiecare picior cu orificii de reglare in inaltime , permitand ajustarea la fiecare 2,5 cm. , in functie de dimensiunile anatomice ale utilizatorului .

Se recomanda verificarea periodica a amortizoarelor de cauciuc ale celor patru picioare si inlocuirea acestora in cazul in care manifesta un grad ridicat de uzura.

Caracteristicile tehnice ale cadrului de mers pliabil CP 07 :

- greutate proprie : 3 kg.

- dimensiunile bazei masurata in exteriorul amortizoarelor : frontal 54,5 cm. ; lateral : 47 cm. ; in spate : 59 cm.

- inaltimea reglabila : 76,5 cm → 93,5 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.