Cardiology S.T.C. - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm

Cardiology S.T.C. - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm
Cardiology S.T.C. - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm

Stetoscop 3M™ Littmann® Cardiology S.T.C. (capsula cu atingere usoara), 69 cm

Stetoscopul 3M™ Littmann® Cardiology S.T.C. combina un design unic, ergonomic al capsulei, cu o executie de precizie, pentru a oferi o calitate exceptionala a sunetului. Forma invoatoare, ovala a capsulei cu atingere usoara (Soft Touch Chestpiece/STC) este usor de manevrat si se deplaseaza cu usurinta intre zonele de auscultatie. Stetoscopul Cardiology S.T.C. exceleaza in situatii in care se face trecerea de la sunetele de frecventa joasa la cele de frecventa inalta si in cazul examinarii concentrate pe sunetele de frecventa inalta, precum terapia respiratorie.

Beneficii:

  1. Calitatea acustica ofera un raspuns excelent pentru frecvente joase si inalte
  2. Forma ovala, unica, a piesei de auscultatie este usor de manevrat si se deplaseaza cu usurinta intre zonele de auscultatie
  3. Tubul cu doua lumene ajuta la eliminarea sunetelor perturbatoare
  4. Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientului
  5. Diafragma reglabila cu o singura fata care poate alterna intre sunetele de frecventa joasa si cele de frecventa inalta fara a fi necesara intoarcerea capsulei
  6. Bratele stetoscopului sunt pozitionate corect din punct de vedere anatomic
  7. Garantie 6 ani

Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Spre deosebire de modelele cu doua fete, nu este nevoie sa intoarceti sau sa repozitionati capsula. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferm pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati. Stetoscopul Cardiology S.T.C. este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi mari si mici si instructiuni.