Electronic 3100 - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm

Electronic 3100 - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm
Electronic 3100 - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm

Stetoscop Electronic 3M™ Littmann® Model 3100

Stetoscopul Electronic 3M™ Littmann® Model 3100 asigura o experienta exceptionala in cadrul procesului de auscultatie. Studii clinice arata ca detectarea sunetelor dificil de auzit ale inimii si plamanilor precum zgomotul S3, suflul aortic sau sunetele anormale ale plamanilor se realizeaza mai usor. Interfata utilizatorului este incredibil de simpla si nu intrerupe procesul de auscultatie.

Beneficii:

  1. Capsula metalica rezistenta, versatila, ergonomica, pentru manipulare usoara cu o singura mana.
  2. Tehnologie de Reducere a Zgomotului Ambiental (RZA) care reduce sunetele perturbatoare din mediul inconjurator cu aproximativ 85%
  3. Sistem exceptional de amplificare a sunetelor (cu pana la 24 de ori) si de filtrare acustica, ideal pentru auscultarea sunetelor dificil de auzit ale inimii si ale corpului, fara a filtra sunetele importante care trebuie auzite
  4. Senzor mic (15 mm diametru) pentru utilizare usoara in cazul copiilor si nou-nascutilor sau in zonele dificile (artera carotida)
  5. Diafragma brevetata care elimina sunetele provocate de frecare si nu provoaca senzatia de racoare, pentru confortul pacientilor
  6. Functionare cu o singura baterie AA (alkalina sau cu litiu)
  7. Sistem de avertizare in cazul descarcarii bateriei
  8. Optiune de gravare laser pentru personalizarea stetoscopului
  9. Greutate redusa
  10. Garantie 2 ani

Ascultati cu incredere. Stetoscopul Electronic Littmann Model 3100 ofera sunete de o calitate imbunatatita si usurinta in utilizare pentru a stabili un diagnostic corect, de fiecare data.
Ascultati ceea ce ati ratat pana acum. Calitatea exceptionala a auscultatiei oferita de Modelul 3100 reduce zgomotele perturbatoare cu aproximativ 85% cu ajutorul Tehnologiei de Reducere a Zgomotului Ambiental si amplifica sunetele corporale cu pana la 24 de ori pentru a le putea asculta chiar si pe cele slabe care nu se auzeau pana acum.
Auscultatie rapida. Puteti asculta imediat, datorita tehnologiei "instant-on". Stetoscopul Littmann Model 3100 este usor de folosit pentru o auscultatie rapida de fiecare data. Odata pornit: butonul de pornire activeaza becul pentru conditii de lumina slaba, iar daca stetoscopul nu este utilizat intra in modul de “hibernare” pana la inceperea unei noi auscultatii. Setarea dumneavoastra se va mentine de fiecare data cand porniti stetoscopul.
Interfata pe care o asteptati. Incredibil de simplu si continuu pentru un flux constant al auscultatiei. Ecranul LCD usor de citit permite selectarea frecventei, a nivelului sunetului, afiseaza durata de viata a bateriei si rata ritmului cardiac al pacientului.
Usor, confortabil si rezistent. Stetoscopul Littmann Model 3100 a fost creat pentru a asigura confort si durabilitate, pentru utilizari frecvente, cantarind aproximativ la fel ca un stetoscop cardiologic. Impreuna cu stetoscopul primiti si doua perechi de olive auriculare moi 3M™ Littmann® de dimensiuni diferite, pentru confortul dumneavostra si capsula care nu provoaca senzatia de racoare, asigurand confortul pacientului.