Master Classic II - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm

Master Classic II - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm
Master Classic II - Stetoscop 3M Littmann, 69 cm

Stetoscop 3M™ Littmann® Master Classic II™, 69 cm

Stetoscopul 3M™ Littmann® Master Classic II combina performanta acustica versatila si de incredere a tehnologiei diafragmei reglabile cu confortul si portabilitatea unei capsule cu o singura fata. Stetoscopul Master Classic II este utilizat de catre studenti si cadre medicale deopotriva, pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor, si ale altor parti ale corpului in diagnosticarea si evaluarea fizica a pacientilor.

Beneficii:

  1. Diafragma reglabila inventata de 3M
  2. Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientului
  3. Confortabil, rezistent si portabil
  4. Diafragma reglabila care alterneaza convenabil intre sunetele de frecventa inalta si cele de frecventa joasa fara a fi necesara intoarcerea capsulei
  5. Tub cu un singur lumen de inalta performanta
  6. Olive auriculare moi
  7. Garantie 3 ani

Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Spre deosebire de modelele cu doua fete, nu este nevoie sa intoarceti sau sa repozitionati capsula. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferm pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul Master Classic II este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.