Select - Stetoscop 3M Littmann, 71cm

Select - Stetoscop 3M Littmann, 71cm
Select - Stetoscop 3M Littmann, 71cm

Stetoscopul 3M™ Littmann® Select, 71 cm.

Stetoscopul 3M™ Littmann® Select este creat special pentru asistentele medicale si paramedici, si este ideal pentru diagnosticarea generala a pacientilor, inclusiv masurarea tensiunii arteriale. Acesta ofera, la un pret accesibil, un sunet cu o claritate acustica deosebita si o portabilitate confortabila a capsulei cu o singura fata, care permite ascultarea atat a sunetelelor de frecventa joasa cat si a celor de frecventa inalta.

Beneficii:

  1. Capsula cu o singura fata pentru sunetele de frecventa joasa si pentru cele de frecventa inalta ofera claritate acustica optima pentru diagnosticarea generala, inclusiv masurarea tensiunii arteriale
  2. Stetoscop ideal pentru asistente medicale si pentru personalul medical din ambulante
  3. Convenabil de utilizat datorita capsulei cu o singura fata
  4. Reglarea frecventei sunetului in functie de presiunea exercitata, cu diafragma reglabila
  5. Olive auriculare moi de tip "snap-tight", brevetate 3M™ Littmann®
  6. Optiune de gravare laser pentru personalizarea stetoscopului
  7. Garantie 2 ani

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalti.

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Spre deosebire de modelele cu doua fete, nu este nevoie sa intoarceti sau sa repozitionati capsula. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferm pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul Select este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.