Classic II Pediatric - Stetoscop 3M Littmann, 71 cm

Classic II Pediatric - Stetoscop 3M Littmann, 71 cm
Classic II Pediatric - Stetoscop 3M Littmann, 71 cm

Stetoscop 3M™ Littmann® Classic II Pediatric, 71 cm

Stetoscopul 3M ™ Littmann® Classic II Pediatric este creat special pentru auscultarea pediatrica. Acesta ofera o sensibilitate acustica ridicata, prin intermediul capsulei cu doua fete, pentru sunete atat de frecventa inalta cat si joasa. Stetoscopul Classic II Pediatric este recomandat pentru utilizarea de catre medicii pediatri.

Beneficii:

  1. Model cu doua fete, cu capsula cu clopot traditional de 2,5 cm (1 inch) sau diafragma
  2. Creat, dimensionat si perfectionat acustic pentru utilizarea in cazul copiilor
  3. Piesa de auscultatie din otel inoxidabil
  4. Diafragma plutitoare
  5. Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientului
  6. Tub cu un singur lumen
  7. Olive auriculare moi
  8. Garantie 3 ani

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul Classic II Pediatric este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.